Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Μαρουλοσαλάτα


Η πράσινη σαλάτα με τα ανοιξιάτικα λαχανικά και μυρωδικά, που συνοδεύει ιδανικά τον οβελία.

1 τρυφερό μαρούλι, 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ½ ματσάκι άνηθο, χυμό ενός λεμονιού, ½ κούπα ελαιόλαδο, αλάτι.

Καθαρίζετε και πλένετε το μαρούλι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Τα στραγγίζετε σε τρυπητό. Τα κόβετε, αλατίζετε και τα βάζετε σε μια σαλατιέρα. Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το λάδι και το λεμόνι και περιχύνετε την μαρουλοσαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου