Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις γυναίκες του Κορωπίου


Ο Δήμος Κορωπίου σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία οργανώνουν στην έδρα της Εταιρείας (Χλόης 4 στο Προσήλιο Παιανίας) δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας, test ΠΑΠ και προληπτικό έλεγχο παχέως εντέρου που απευθύνονται σε γυναίκες ηλικίας 40-70 ετών.

Οι συμμετέχουσες θα αναχωρούν με Δημοτικό Λεωφορείο το οποίο θα βρίσκεται στα καθορισμένα σημεία συνάντησης των περιοχών του Κορωπίου με προορισμό το χώρο των εξετάσεων στην Παιανία.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων και τα σημεία συνάντησης είναι για τις γυναίκες στο Κίτσι την Πέμπτη 29 Απριλίου στον Δημοτικό Πολυχώρο- Πολιτιστικό Κέντρο Κίτσι (οδός Ν. Παπαγιαννοπούλου) στις 8:15 πμ (22 άτομα με σειρά προτεραιότητας).

Για τις γυναίκες της Αγ. Μαρίνας την Παρασκευή 30 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Μαρίνας στις 8:15 πμ (22 άτομα με σειρά προτεραιότητας).

Για τις γυναίκες κέντρου πόλης Κορωπίου και Καρελλά: Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 11 Μαΐου (Πλ. Αγάλματος στην κεντρική Λεωφόρο και άνοδος Λ. Λαυρίου Κορωπίου έναντι Αγ. Φανουρίου Καρελλά στις 8:15 πμ (50 άτομα με σειρά προτεραιότητας).

Σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αριθμό που έχει αρχικά οριστεί θα προγραμματιστούν και νέες ημερομηνίες δωρεάν εξετάσεων. Οι γυναίκες που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 210 6625559 εσωτ. 137 κα Ελένη Τσεβά και στο email: koropi@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου