Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


6ο Εαρινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Σπάτων, από τις 25/4-16/5, με αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάτων και ώρα έναρξης των παραστάσεων 8:30 μμ. Σήμερα 25/4 «Διαμάντια & Μπλουζ» από την Ομάδα θεάτρου ενηλίκων Π.Ο. Δήμου Σπάτων.

Ο Δήμος Ραφήνας πραγματοποιεί σήμερα στις 11:00 πμ στο Δημαρχείο της πόλης, ειδική τελετή προς τιμήν των Αιρετών Διατελεσάντων Προέδρων της Κοινότητας Ραφήνας από την ίδρυσή της το 1929 έως και το 1994, που η κοινότητα της Ραφήνας αναγνωρίζεται σε δήμο.

Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Νηπιαγωγείου και του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας Κορωπίου (θέση Κορίτες-Κόντρα Ρετσίνα), από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ Πάγκαλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου.

Ο Ναυτικός Όμιλος (Λούτσας) Αρτέμιδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρτέμιδος και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ΕΙΟ, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η ιστιοπλοΐα ως εργαλείο τοπικής ανάπτυξης», στην αίθουσα παρουσιάσεων του Πολιτιστικού & Πνευματικού Κέντρου Αρτέμιδος.

Ο Δήμος Κερατέας, ο Σύνδεσμος Πνευματικής Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «Χρυσή Τομή» και η Δημοτική Χορωδία Κερατέας διοργανώνουν μια ποιητική συναυλία με θέμα «Μονοπάτια της θάλασσας» στις 8 μμ στην αίθουσα του Ποτιστικού Κέντρου του δήμου.

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού «Επί σκηνής» παρουσιάζει στο Αθλητικό Κέντρο (Ρ. Φεραίου και Μπουμπουλίνας) στις 8:30 μμ το έργο του Γ. Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου