Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Τηλέ…Όραση


Ούτε μια, ούτε δυο αλλά οκτώ φορές, πήρε λάθος γυναίκα και την χώρισε, ο διάσημος παρουσιαστής της τηλεόρασης Larry King. Την τελευταία πάντως την χώρισε γιατί προτίμησε να τα φτιάξει με την αδελφή της.

Η αδελφή της Άσης Μπίλιου έκλεγε και χτυπιόταν στην εκπομπή της Τατιάνας να πείσει την υιοθετημένη να επικοινωνήσει με την φυσική οικογένεια της. Έτσι ακριβώς ξεκίνησε και ο πόλεμος των άστρων.

Από τον πόλεμο των άστρων προσγειωνόμαστε απότομα στον πόλεμο του πλατό, με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη και την Ευγενία Μανωλίδου, που τον έχει «φάει» πια με αυτά τα χρόνια του.

Πριν κάποια χρόνια ο Νίκος Καρβέλας αποποιούταν τον γάμο μετά βδελυγμίας σε συνέντευξη στην πάλαι ποτέ τηλε περσόνα Ρούλα Κορομηλά. Και φτάνουμε στο σήμερα που με κουμπάρα την Κορομηλά και νύφη την Πάνια θα σύρει του Ησαϊα τον χορό.

Χορό να δούν τα μάτια μας. Τι βουλευτίνες, ηθοποιοί, μαέστρες, παρουσιάστριες, και ότι άλλο βάζει ο νους σας, μπήκαν στον χορό και χορεύουν. Έτσι είναι οι stars, είδαν φως και μπήκαν, το πλατό να μην μένει ποτέ άδειο.

Άδειο από έπιπλα είναι ακόμα το σπίτι που νοίκιασε να μείνει μόνος του πλέον ο Γιάννης Λάτσιος, μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη. Η οποία Ελένη
τελευταία έχει ξανάλθει στα ίσια της και άρχισε πάλι να γελάει και να αστειεύεται.

Χωρίς να αστειεύεται καθόλου ο Απόστολος Γλέτσος δήλωσε ευθαρσώς ότι αν βγει δήμαρχος στην γενέτειρα του, την Στυλίδα, τον μισό τουλάχιστον μισθό του θα τον διαθέσει για όποιον τον έχει ανάγκη. Πρωτοπόρος πάντα ο Απόστολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου