Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Τα νέα των Δήμων της Αττικής

Δήμος Αμαρουσίου
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης του Δήμου Αμαρουσίου και το Δημοτικό Πολυιατρείο, στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της Υγείας, πραγματοποιεί πρόγραμμα Δερμοαντίδρασης Μantoux και Αντιφυματικού Εμβολιασμού στα Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου (Α' και Στ΄ τάξης) από τις 12 Απριλίου 2010 έως τις 06 Μαΐου 2010. Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας Ανατολικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών, και συμμετέχουν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους οι εθελοντές του Δημοτικού Πολυϊατρείου.

Δήμος Αγίων Αναργύρων
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας πραγματοποιεί πρόγραμμα ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας. Για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για τις προληπτικές εξετάσεις μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Χίου & Καλύμνου, Ανάκασα Τηλ 210 2387584 και 210 2690852

Δήμος Παλλήνης
Ο Δήμος Παλλήνης σε πέντε επιλεγμένα σημεία –οικισμοί των εργατικών κατοικιών και στο κεντρικό πάρκο της Κάντζας- λειτουργεί πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορικής και παρέχει άμεσα και δωρεάν, ασύρματο δίκτυο Ιντερνετ.

Δήμος Πεύκης
Ο Δήμος Πεύκης σε συνεργασία με την ομάδας εθελοντών του Δήμου δημιούργησαν την «Γραμμή Συντροφιάς». Σε μία δύσκολη για όλους εποχή και σε μία περίοδο αποξένωσης και χαλάρωσης της κοινωνικής συνοχής εθελοντές, κάθε Πέμπτη από τις 18:00 έως και τις 20:00 θα επικοινωνούν με τα μοναχικά άτομα της πόλης και θα τους κρατούν συντροφιά από το τηλέφωνο

Δήμος Χαϊδαρίου
Έναν νέο παιδικό σταθμό δυνατότητας φιλοξενίας 100 παιδιών με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε χώρους και υποδομές αλλά και υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, απέκτησε ο Δήμος Χαϊδαρίου. Οι εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού βρίσκονται επί της οδού Πόντου στο νούμερο 21.

Δήμος Γέρακα
Με το σλόγκαν «Στο δήμο μας δεν πετάμε τίποτα» ο δήμος Γέρακα εφαρμόζει πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης στην πόλη. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι τις 20/4. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 210 6604637.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου