Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ειδήσεις


Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης από την ηφαιστειακή σκόνη
Περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές χώρες εξακολουθούν για τέταρτη μέρα να κρατούν στο έδαφος τα αεροπλάνα, λόγω της σκόνης από το ηφαίστειο της Ισλανδίας που έχει καλύψει την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στα αεροδρόμια από επιβάτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν.

Τα ίδια προβλήματα στις αερομεταφορές υπάρχουν και στην χώρα μας και συνιστάται στο επιβατηγό κοινό που πρόκειται να ταξιδέψει να επικοινωνεί πρώτα με το αεροδρόμιο ή την αεροπορική εταιρεία.

Εν τω μεταξύ η Γερμανία και η Ολλανδία πραγματοποίησαν δοκιμαστικές πτήσεις χωρίς επιβάτες, δίνοντας ελπίδες εφ όσον δεν υπήρξαν προβλήματα.

Αναβολή μέχρι την Τετάρτη, πήρε και η εγκατάσταση κλιμακίου στελεχών της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αναμενόταν να έρθει σήμερα στην χώρα, λόγω της δυσκολίας στις αερομετακινήσεις.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πήρε το χρίσμα του πρώτου προέδρου της ΟΝΝΕΔ που εκλέχτηκε με ψηφοφορία από την βάση

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρων και εισαγγελέων στα δικαστήρια της χώρας, σύμφωνα με το νέο νομοθετικό καθεστώς της επαναφοράς του αυτοδιοίκητου.

Η Πολωνία αποχαιρέτησε τον πρόεδρό της Λεχ Καζίνσκι, στον καθεδρικό ναό της Βαβέλ στην Κρακοβία, όπου έγινε και η ταφή, μέσα σε γενικό πένθος και με την παρουσία πλήθος κόσμου ακόμα και ξένων ηγετών, παρ’ όλα τα προβλήματα των πτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου