• 1 κιλό κρέας σε μερίδες, 1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε χονδρές ροδέλες, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες, 2 ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη, 1 κ γ ζάχαρη, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Σοτάρετε το κρέας στο λάδι, ρίχνετε το κρεμμύδι και γιαχνίζετε για λίγο.
Προσθέτετε την ντομάτα, την ζάχαρη, την ρίγανη, λίγο ζεστό νερό κι αφήνετε να σιγοβράσει σχεδόν μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Για οικονομία χρόνου μαγειρέψτε σε χύτρα ταχύτητος.
Βάζετε τα κολοκυθάκια, αλατοπιπερώνετε κι αφήνετε μέχρι να βράσουν και να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.
Σοτάρετε το κρέας στο λάδι, ρίχνετε το κρεμμύδι και γιαχνίζετε για λίγο.
Προσθέτετε την ντομάτα, την ζάχαρη, την ρίγανη, λίγο ζεστό νερό κι αφήνετε να σιγοβράσει σχεδόν μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Για οικονομία χρόνου μαγειρέψτε σε χύτρα ταχύτητος.
Βάζετε τα κολοκυθάκια, αλατοπιπερώνετε κι αφήνετε μέχρι να βράσουν και να μείνει το φαγητό με την σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου