Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


Πρεμιέρα απόψε στον Alpha για το μουσικό ριάλιτι “Greek Idol-Live Shows” με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά, που επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες μετά από απουσία τριών χρόνων. Στην πρώτη αυτή εκπομπή εμφανίζεται ζωντανά στο στούντιο ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος.

Τελετή έναρξης του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου Ιατρικής Χημείας στις 19:00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συναυλία έργων του καταξιωμένου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, που και αναγορεύτηκε, την περασμένη Δευτέρα, σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Θεατρικό εργαστήρι Π.Π.Κ. Δήμου Γλυκών Νερών παρουσιάζει στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Σπάτων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στις 8:30 μμ το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι».

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού «Επί σκηνής» παρουσιάζει στο Αθλητικό Κέντρο (Ρ. Φεραίου και Μπουμπουλίνας) στις 8:30 μμ το έργο του Γ. Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου