Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ταλιατέλες με κιμά


½ κιλό ταλιατέλες, 2 κ σ βούτυρο, 300 γρ κιμάς 1 φορά περασμένος, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο, 1 κούπα ντομάτα κον κασέ, 1 κ σ ξύδι μπαλσαμικό, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι

Βράζετε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, στραγγίζετε και περιχύνετε με τις 2 κουταλιές βούτυρο.

Σ’ ένα κατσαρολάκι σοτάρετε στο λάδι τον κιμά, προσθέτετε το ξύδι, την ντομάτα, το σκόρδο, τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει ο κιμάς να πιεί τα υγρά του και να μείνει με την σάλτσα του.

Σερβίρετε με τις ταλιατέλες και περιχύνετε με τριμμένο τυρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου