Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ειδήσεις


Επίσκεψη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρέου στην Κύπρο, όπου είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του τόπου.
Από την Κυριακή βρίσκεται στην Κύπρο ο πρωθυπουργός, ενώ χθες το πρωί είχε καθ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημ. Χριστόφια.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες το πρωί οι έξι συλληφθέντες, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Πάρκο της οδού Ναβαρίνου στα Εξάρχεια, όταν ομάδα ατόμων συγκρούστηκε με αστυνομικούς, που προέβησαν σε 70 προσαγωγές

Μετά από μια εβδομάδα παραμονή στο ΝΙΜΤΣ όπου σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν έπασχε από εντοπισμένη ενδοκοιλιακή φλεγμονή σε αποδρομή, ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος πήρε εξιτήριο, αφού του δόθηκαν οδηγίες συμπληρωματικής θεραπείας. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του ΝΙΜΙΤΣ, όσο και των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου