Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ατζέντα


Ο Δήμος της Αθήνας και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνουν τον 10ο Γύρο της Αθήνας, στις 10:00 πμ. Σημειώνεται πως υπάρχουν 3 διαδρομές η πρώτη μήκους 8χλμ, η δεύτερη μήκους 35 χλμ με εκκίνηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) της Αθήνας και η τρίτη για τα ΑμεΑ που η εκκίνηση θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος (γωνία ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και Πανεπιστημίου), ενώ ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στο Ζάππειο.

Λόγω της διεξαγωγής του Γύρου της Αθήνας θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς από τις 8 το πρωί έως την λήξη του αγώνα θα διακόπτεται η κυκλοφορία κατά μήκος των δρόμων Β. Κωνσταντίνου, Β. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Αιόλου, Σταδίου, ΠΛ. Ομονοίας, Πειραιώς, Ασωμάτων, Απ. Παύλου, Διον Αρεοπαγίτου, Συγγρού, Αμαλίας και άλλων οδών από όπου θα διέρχονται οι αθλητές.

Το συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Φλέμινγκ θα βρίσκεται από τις 9:00 πμ- 13:00 μμ στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Παιανίας (Μ. Παπακωνσταντίνου 1), στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Παιανίας.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Πεύκης πραγματοποιεί στο δάσος Μορέλλα στις 11 το πρωί τον 15ο αγώνα δρόμου του Δήμου Πεύκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου