Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ειδήσεις από όλη την Ελλάδα


Μετά την υποχώρηση των νερών στις πλημμυρισμένες περιοχές στο Δέλτα του Έβρου, βρέθηκαν πνιγμένα ζώα, οικόσιτα και άγρια και συνεργεία της Νομαρχίας Έβρου έχουν ξεκινήσει ήδη την καταγραφή τους και την περισυλλογή για την ταφή τους.

Μεγάλη φωτιά ξεκίνησε από τους αποθηκευτικούς χώρους του εργοστασίου επεξεργασίας ξηρών καρπών της εταιρείας Argonuts στο Συκούριο Θεσσαλίας. Μετά την επέμβαση μεγάλης πυροσβεστικής δύναμης η φωτιά σβήστηκε χωρίς να επεκταθεί στους χώρους των γραφείων του εργοστασίου.

Στον Αλμυρό Βόλου τέσσερις άγνωστοι κράτησαν όμηρο στο αυτοκίνητό του για τρεις ώρες ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ. Αφού τον οδήγησαν φορώντας του κουκούλα σε αγροτική ερημική περιοχή, του πήραν 700 ευρώ και παίρνοντας το αυτοκίνητό του τον εγκατέλειψαν εκεί.

Τραγικό θάνατο βρήκαν δυο 16χρονοι έφηβοι, στην Εθνική οδό Γυθείου –Αρεόπολης, όταν εξετράπη η μοτοσικλέτα που οδηγούσαν και συγκρούστηκε μετωπικά με δυο διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Κλειστό παραμένει το παράρτημα του ΤΕΙ Καλαμάτας στην Σπάρτη, λόγω αδυναμίας διεκπεραίωσης των διοικητικών υπηρεσιών, μετά την λήξη των συμβάσεων στις 31 Μαρτίου, των τριών διοικητικών υπαλλήλων που υπηρετούσαν στο παράρτημα

Εντοπίστηκε από την αστυνομία ο 17χρονος Αφγανός που σκότωσε την εργοδότρια του ξενοδόχο και τραυμάτισε τον σύζυγό της στην Σκιάθο. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτή την πράξη όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ήταν οικονομικοί.

Σε κατάληψη και αποχή των μαθητών προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου σχολείου στην Καλλικράτεια Θεσσαλονίκης, καθώς μετά από μετρήσεις ανιχνεύτηκε σε προκατασκευασμένες αίθουσες του σχολείου υψηλή συγκέντρωση τοξικού στοιχείου επικίνδυνο για την υγεία των μαθητών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου