Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ειδήσεις


Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμα της αποψίλωσης όλων των διαφημιστικών πινακίδων.
Συνεργεία του υπουργείου παρουσία του υφυπουργού Νίκου Σηφουνάκη θα ξεκινήσουν το έργο της αποψίλωσης στις 9:00 πμ από το ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ Κηφισίας στην διασταύρωση με την οδό Σπύρου Λούη (πλευρά ανόδου της Κηφισίας).

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, Δημήτρης Τσάτσος, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Δήμος Αθηναίων εγκαινίασε εκστρατεία με βασικό σύνθημα «Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας» και στόχο την ευαισθητοποίηση των Αθηναίων για μια πόλη καθαρή. Στην εκστρατεία συμμετέχουν εθελοντές μαθητές και πολίτες, που μοίρασαν φυλλάδια τυπωμένα σε επτά γλώσσες, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν ακι ξένοι πολίτες που ζουν στην πόλη.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου προέβη σε αναπροσδιορισμό τιμής για 1551 φαρμακευτικά προϊόντα με μέσο όρο μείωσης της τιμής 30%.

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες το πρωί με επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή 80 χλμ νότια του νομού Λασιθίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου