Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ατζέντα


Ανοίγουν τα Τέμπη για το Σαββατοκύριακο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η μία λωρίδα άνοιξε σήμερα από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει το Σάββατο από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μμ στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Θα κλείσει για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μμ μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μμ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από 23/4 διεξάγονται εργασίες κατασκευής στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών –Λαμίας στην περιοχή της Υλίκης και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Η θεατρική ομάδα «Φίλοιστρον του Φιλοπρόοδου Εξωραϊστικού Συλλόγου (ΦΕΣ) «Η Κάντζα» παρουσιάζει την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ο κουτσομπόλης», υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Σάσας Γεωργοπούλου-Γκούβελου

ΧΑΑ: Κλείσιμο 23/4/2010 1857,96 μον -0,15%

Καιρός: Πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα που από το βράδυ θα επεκταθούν, νότιοι άνεμοι εντάσεως 4-6 μποφόρ και τοπικά 7, θερμοκρασία από 11-21 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου