Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις


Τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ που πρόκειται να εκδοθούν μετά τις 15 Μαρτίου θα είναι αυξημένα κατά 2% λόγω αναδρομικής ισχύος της αύξησης του ΦΠΑ, κατά 30 λεπτά στις 1000 κιλοβατώρες λόγω του ειδικού τέλους των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και τέλος από την αύξηση στο ειδικό τέλος καυσίμων (πετρέλαιο)

Σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημ. Δασκαλόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ενώ επετέθη σε συνδικαλιστικές οργανώσεις για τις απεργίες.

Δόθηκε εισαγγελική εντολή για το άνοιγμα της οδού Πανεπιστημίου στο ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

Τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν φάρσα, έγινε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αεροπλάνο της Olympic air που θα εκτελούσε την πτήση από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς την Μυτιλήνη.

Καραμπόλα 11 αυτοκινήτων έγινε το πρωί στον περιφερειακό δρόμο της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πυλαίας, με αποτέλεσμα 4 αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και να κλείσει προσωρινά η κυκλοφορία.

Η Κάρλα Μπρούνι διέψευσε τις φήμες της εφημερίδας Le Journal Du Dimanche, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο γάμος της με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, λόγω απιστίας. Μάλιστα επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη της στον σύζυγό της, χαρακτήρισε το γάμο τους «αληθινό παραμύθι».

Εκπρόσωπος της καθολικής Εκκλησίας της Ολλανδίας ανακοίνωσε την σεξουαλική κακοποίηση 350 ατόμων της δεκαετίες του ’50, ’60 και ’70 από ιερωμένους της καθολικής εκκλησίας της Ολλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου