Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τα νέα των δήμων της Αττικής


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση διοργανώνει έκθεση Μουσικών Οργάνων, στον χώρο του Δημαρχείου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι της 26 Μαρτίου και είναι ανοιχτή για το κοινό της ώρες λειτουργίας του δημαρχείου.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ραφήνας και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής διοργανώνουν της 20 & 21 Μαρτίου τον 1ο Αραφήνειο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών (πιάνο-βιολί), στο Θέατρο Πανόραμα (Γυμνάσιο-Λύκειο Ραφήνας και στο Ωδείο Μακτζώρτζ (Ευβοϊκού 35, δίπλα στο ποτάμι).

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής για ενήλικες παρέχονται με το επιμορφωτικό πρόγραμμα ΗΡΩΝ 2. Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του προγράμματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε.) Ανατολικής Αττικής, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, Γέρακας ΤΚ 15344 Τηλ 210 357635, Φαξ 210 3576096 Κος Κατράδης Ιωάννης

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή του την θέσπιση Αριστείων με χρηματικά έπαθλα για της πρωτεύσαντες μαθητές Λυκείων κατά της εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, που προέρχονται από της ΟΤΑ των τόπων καταγωγής των θανόντων νομαρχιακών συμβούλων στην μνήμη των οποίων καθιερώθηκαν τα Αριστεία. Συγκεκριμένα τα Αριστεία θεσπίστηκαν για της δήμους Άνοιξης, Αχαρνών, Δροσιάς, Καλάμου, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Παιανίας και Κοινότητας Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Οι σύλλογοι Ηπειρωτών και Κρητών Πεύκης με την στήριξη του Δημαρχείου Πεύκης απέκτησαν στέγη, γεγονός που αποτελούσε όνειρό από την ώρα της ίδρυσής τους, εδώ και 19 χρόνια. Πρόκειται για χώρο στο εμπορικό κέντρο του Ηλιακού Χωριού, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», όπου οι σύλλογοι πραγματοποιούν ήδη πολιτιστικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου