Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τα πρόσωπα της εβδομάδας


Μάθημα ζωής από την Γωγώ Μαστροκώστα

Η γνωστή tv persona, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε τον εφιάλτη που πέρασε, όταν μόλις τρεις μέρες από την γέννηση της κόρης της, μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Όλες οι δυσκολίες που περνάει χημειοθεραπεία, απώλεια των μαλλιών της, την χαλυβδώνουν ακόμα περισσότερο και την κάνουν να παλέψει σκληρά και παλικαρίσια, για να μην μεγαλώσει η κόρη της χωρίς μητέρα. Και βγαίνει νικήτρια.

Δυο νέοι ηθοποιοί πήραν τα θεατρικά βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν». Πρόκειται για την Μαρίνα Ασλανίδου, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στον ρόλο της Κάθριν Χόλι στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τένεσι Ουϊλιαμς, που ανέβηκε στο «Αμφιθέατρο» και τον Μιχάλη Οικονόμου για τον ρόλο του «Νταούντ» στο «Σφαγείο» του Ιλάν Χατζόρ, στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου».

Η μεγάλη μας λογοτέχνης και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά βραβεύτηκε για το σύνολο του έργο της με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας, Η βράβευση έγινε στο Στρασβούργο σε ειδική τελετή στα πλαίσια της πέμπτης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Λογοτεχνίας.

Τα ΜΜΕ απασχόλησε η φημολογία περί χωρισμού λόγω απιστίας του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και Κάρλας Μπρούνι. Αν και εκείνοι τα διαψεύδουν όλα, υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου