Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Τα πρόσωπα της εβδομάδας


Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Έλλης Κοκκίνου

Ένας αναπάντεχος χωρισμός ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της σόου μπιζ. Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης μετά από ένα γάμο 3 χρόνων, την απόκτηση του γιού τους και κοινή συμβίωση 9-10 χρόνων αποφάσισαν να χωρίσουν κοινή συναινέσει και με μεγάλη διακριτικότητα.

Διακριτικότητα-διακριτικότητα αλλά κάποτε ξεσπά ο άνθρωπος και αρχίζει να εκφράζεται δυνατά και επί παντός επιστητού, όπως συνέβη με τον γνωστό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, που τα είπε όλα και προς όλους χύμα και τσουβαλάτα. Μην κάνεις έτσι βρε Γρηγόρη δεν είναι και για θάνατο.

Και μετά θάνατο ο Μάϊκλ Τζάκσον εξακολουθεί να πουλάει και μάλιστα τρελά.
Ο διαχειριστής της περιουσίας του έκλεισε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Sony και θα κυκλοφορήσει άλμπουμς με γνωστά τραγούδια αλλά και ακυκλοφόρητα του βασιλιά της ποπ, που αποδεικνύεται χρυσοφόρος για τους κληρονόμους του με το συναφθέν επταετές συμβόλαιο.

Συμβόλαιο προγαμιαίο συνέταξε η Τζέλσι Κλίντον με τον μέλλοντα σύζυγό της.
Αφού έζησε όλη την «καταιγίδα» με τις απιστίες του πατέρα της, μεριμνεί για να μην περάσει τα ίδια με την μάνα της. Άξιο παιδί του μπαμπά Κλίντον αποδεικνύεται η Τζέλσι, καθώς με το συμβόλαιο θα εισπράξει ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000.000 δολάρια σε περίπτωση που απιστήσει ο άνδρας της.

Μετά την απιστία του άνδρα της, χάθηκε και ο κόσμος κάτω από τα πόδια της. Την μια πρεμιέρα μετά την άλλη των ταινιών της ακυρώνει η Σάντρα Μπούλοκ καθώς δεν μπορεί να ταξιδέψει και να παρασταθεί λόγω απρόβλεπτων προσωπικών λόγων.
Ε! Καλά έναν άνδρα έχασες, εσύ κέρδισες ολόκληρο Όσκαρ, το μεγαλύτερο κινηματογραφικό βραβείο.

Το βραβείο του κοινού κέρδισε στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος, δημιουργός της εκπομπής «Εξάντας» που προβάλλεται από την ΝΕΤ. Το ντοκιμαντέρ του διαρκείας 49 λεπτών με τίτλο «Γάζα ερχόμαστε» διαπραγματεύεται το ριψοκίνδυνο ταξίδι 44 ακτιβιστών από όλο τον κόσμο που ταξιδεύοντας το καλοκαίρι του 2008 από την Κύπρο στην Γάζα, σπάζουν τον ναυτικό αποκλεισμό της περιοχής μετά από 41 χρόνια.

Τα 41 πλην 2 χρόνια του έκλεισε ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής του MEGA «Όμορφος κόσμος το πρωί», Νίκος Παπαδάκης και το στούντιο «σείστηκε» από τις ευχές συνεργατών και φίλων, αλλά και από τα κρητικά τραγούδια, καθότι Κρητικός.
Νίκο, να τα εκατοστίσεις
και πάντα να ‘σαι γελαστός
χαρούμενος κι αγαπητός
κι εμάς να διασκεδάζεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου