Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις


Διπλή τραγωδία στην Καμαρούλα Αγρινίου

Νεκρές βρέθηκαν η μητέρα και η αδελφή ενός εκ των 5 θυμάτων-κυνηγών που είχαν βρει τραγικό θάνατο από τα βόλια ενός πατέρα και του γιού του, επειδή πάτησαν στο χωράφι τους στις 25 Δεκεμβρίου του 2006.
Η μητέρα μη αντέχοντας το χαμό του, όπως αναφέρει στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, πήρε εντομοκτόνο και αυτοκτόνησε. Η 16χρονη κόρη της όταν την αντίκρισε, αυτοκτόνησε κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο.

Σε 15ετή κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων για την εμπλοκή τους στο παραδικαστικό κύκλωμα, ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ε. Καλούσης και ο επιχειρηματίας Γ. Μπολέτσης.

Η Οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων Φωτιάς», σε συνεργασία με την Αντάρτικη Ομάδα Τεροριστών και το «Κομμάντο Λάμπρος Φούντας» ανέλαβαν με προκήρυξη τους σε ιστοσελίδα τις τρεις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το τριήμερο από Παρασκευή έως Κυριακή στην Αθήνα.

Ο υπουργός Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης, έδωσε στην δημοσιότητα το νομοσχέδιο που αφορά τις βελτιώσεις της ποινικής νομοθεσίας για τους ανήλικους δράστες και την ίδρυση νομικού προσώπου για την πρόληψη και αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της τέλεσης αξιόποινων πράξεων από ανηλίκους.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος κατέθεσε σήμερα στην Βουλή στην Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική, βάσει της οποίας προβλέπεται μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας κατά 2%. ενώ Ο πληθωρισμός εκτιμάται ότι θ’ αυξηθεί φέτος στο 3%.

Κλειστός θα παραμείνει έως την Δευτέρα 29 Μαρτίου ο ανισόπεδος κόμβος Αρχαίας Νεμέας στην Εθνική οδό Κορίνθου –Τριπόλεως, λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου