Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τα νέα των Δήμων


Δήμος Ηλιούπολης
Η Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης θέλοντας να βοηθήσει στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αποφάσισε την δωρεάν χρήση του κολυμβητηρίου του Δήμου, για όλους τους τρίτεκνους και πολύτεκνους δημότες. Για περισσότερες πληροφορίες Αθλητικός Οργανισμός Ηλιούπολης 210 9944001

Δήμος Πειραιά
Ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, για να σταματήσει η κατάληψη της εισόδου στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Δήμος Γέρακα
Ο Δήμος Γέρακα μέσα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, έθεσε σε λειτουργία από τις 8 Μαρτίου την καινούρια γραμμή μετακίνησης των πολιτών από και προς τα κεντρικά σημεία της πόλης. Η γραμμή θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή σε πρωινό και απογευματινό ωράριο. Η διαδρομή της γραμμής:
Παλιό Τέρμα-ΚΑΠΗ-Δημαρχείο-1ο Αθλητικό Κέντρο-Μιλτιάδου-Μαρινόπουλος-Λεωνίδα-Ελικώνος-Κρήτης Τέρμα και Κρήτης Αφετηρία-Φυτώριο-Παιδική Χαρά-Τυρνάβου-Πάρνα-Αροανίων-Βουρίνου-Κερκίνης-Μαρινόπουλος-Μιλτιάδου-1ο Αθλητικό Κέντρο-Δημαρχείο—Παλιό Τέρμα-Τέρμα

Ο Δήμος Γέρακα και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, στα πλαίσια του προγράμματος της βιωματικής μάθησης στα Εργαστήρια Τέχνης και Δημιουργικής Απασχόλησης πραγματοποιούν το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010, επίσκεψη επιμορφωτικού χαρακτήρα στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

Δήμος Αιγάλεω
Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας πρόκειται να λειτουργήσει Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο για την σχολική χρονιά 2010-2011, με τμήματα εικαστικών τεχνών, θεάτρου-κινηματογράφου, και χορού.
Καλούνται οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν σήμερα στην ΣΤ΄ τάξη δημοτικού και επιθυμούν να φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο 2010 στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου να το δηλώσουν στην Διεύθυνση του δημοτικού σχολείου τους, για να συμπεριληφθούν στις καταστάσεις που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας.

Δήμος Αγίας Παρασκευής
Ο δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης για γυναίκες 25-35 χρονών, σε μια προσπάθεια ψυχολογικής υποστήριξης νέων γυναικών στην αντιμετώπιση κοινωνικών και προσωπικών προβλημάτων. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες 210 6084994

Δήμος Θεσσαλονίκης
Ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την Δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ηγούμενος της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου