Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις


Στην κυκλοφορία δόθηκαν χθες από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας Μορέας, τα 14 χιλιόμετρα του νέου αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Καλαμάτας & Λεύκτρου - Σπάρτης. Με τον νέο δρόμο, οι οδηγοί θα περνούν και απ' τον ένα κλάδο της σήραγγας Ραψομάτη, μήκους 1.300 μέτρων.

Κλειστή παραμένει από χθες το απόγευμα στις τέσσερις, η επαρχιακή οδός Ιτέας-Γαλαξιδίου στην περιοχή Τολοφώνας, όταν μετά την ανατροπή από άγνωστη αιτία ενός βυτιοφόρου που ήταν φορτωμένο με υγραέριο, τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω της διαρροής.

Η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Λούκα Κατσέλη ανακοίνωσε τέσσερις νέες δράσεις μέσω ΕΣΠΑ που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και τα κονδύλια που θα αξιοποιηθούν είναι 275 εκατ .ευρώ.

14χρονος αθίγγανος, δολοφόνησε τον πατριό του με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, στην περιοχή Γκέλα της Σητείας, καθώς είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα μαζί του, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Η «Στρέλλα» του Πάνου Χ. Κούτρα που συγκέντρωσε 11 υποψηφιότητες, η «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη με εννέα, ο «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου με οκτώ, ενώ από τέσσερις έχουν «Ricordi mi» της Στέλλας Θεοδωράκη, , «Μαύρο λιβάδι» του Βαρδή Μαρινάκη και «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτου, είναι οι υποψήφιες ταινίες για την πρώτη απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που θα γίνει στις 3 Μαΐου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου