Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τα νέα της ημέρας


Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, σε αναφορά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» παρουσίασε τις λεπτομέρειες για τις επιδοτήσεις για κουφώματα και διπλά τζάμια σε σπίτια και πολυκατοικίες, που αποσκοπούν στην βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτιρίων.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ως προς την εξεύρεση λύσης στην σύνοδο κορυφής για την ελληνική οικονομία.

Κλειστό παρέμεινε το Σύνταγμα, στο ύψος του υπουργείου Οικονομικών, μετά από τηλεφώνημα σε ραδιοφωνικό σταθμό για παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης με πολυσέλιδη επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά και τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, ζήτησε να στηριχθεί το κυβερνητικό έργο επί ΝΔ.

Εντοπίστηκαν από την αστυνομία και αναγνωρίστηκαν από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο, τα άτομα που του επιτέθηκαν στις 5 Μαρτίου στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Με απόφαση του αρχηγείου Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί του τμήματος Κω, μετά την απόδραση τριών γεωργιανών κρατουμένων
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου