Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

20/3/2010


Αλλαγή στα τελευταία δρομολόγια της Παρασκευής και του Σαββάτου στον ΗΣΑΠ

Οι συρμοί θα διέρχονται ανά μισάωρο και διαμορφώνονται ως εξής:
Από Κηφισιά προς Καλλιθέα: 02:00Από Κηφισιά προς Ομόνοια: 02:30Από Καλλιθέα προς Κηφισιά: 02:09Από Καλλιθέα προς Ομόνοια: 02:39Από Φάληρο προς Πειραιά: 02:45Από Πειραιά προς Φάληρο: 02:30

Εκρηκτικός ωρολογιακός μηχανισμός εξερράγη στις 08:46 χθες το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια, με υλικές ζημιές από θραύση σε τζάμια και βιτρίνες. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» 20΄ πριν την έκρηξη, ενώ μέχρις στιγμής καμιά οργάνωση δεν έχει αναλάβει την επίθεση.

Επεισόδια σημειωθήκαν στην έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής όταν μερίδα συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC) να ανέβει στο βήμα.

Η Αλέκα Παπαρήγα συναντήθηκε με το Παπούλια, όπου του εξέφρασε τους ενδοιασμούς της για την έκβαση των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης

Κόντρα του υπουργού οικονομικών Κ Παπακωνσταντίνου στην Βουλή με τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλ. Τσίπρα, για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Οικογενειακή τραγωδία στα Βριλήσσια, όταν ένας 90χρόνος έπνιξε με μαξιλάρι την κατάκοιτη 84χρονη σύζυγό του και μετά αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι. Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας εκφράζεται η απελπισία του από τα χρόνια ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος και η γυναίκα του και αυτός φαίνεται ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του.
Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που παρουσιάστηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, οι κατολισθήσεις στα Στενά των Τεμπών που προκάλεσαν τον θάνατο του ιταλού μηχανικού και το κλείσιμο της κυκλοφορίας, από τις 17 Δεκεμβρίου 2009, έχουν σαν κύρια αιτία τις έντονες βροχοπτώσεις που διέβρωσαν το έδαφος, συνεπικουρούμενες από τις εκρήξεις για το διάνοιγμα του δρόμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου