Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Εκδηλώσεις στους δήμους της Αθήνας


Δήμος Αρτέμιδος
Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 11:00 πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, (3η στάση Λ. Βραυρώνος), διοργανώνεται από το Δημαρχείο, συζήτηση για ανταλλαγή απόψεων και εξεύρεση λύσεων, με θέμα «Η παιδεία στην πόλη μας».

Δήμος Νέας Μάκρης
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου της Ν. Μάκρης, που με την συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Λογοπεδικών Λογοθεραπευτών ενημέρωσε τους γονείς που παραβρέθηκαν για τις μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα λόγου που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην προσχολική ή σχολική ηλικία τους, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Δήμος Μαρκοπούλου
Το διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο «Επικοινωνία και Ένταξη» σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στα πλαίσια της πρόληψης και της καλής ψυχικής υγείας των παιδιών, προσφέρει Δωρεάν επιστημονικές συμβουλές σε μαθητές των δημοτικών σχολείων Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη.

Δήμος Πεύκης
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Πεύκης που συνοδεύονταν από τους δασκάλους τους και με πρωτοβουλία των εθελοντών του δήμου φύτευσαν δέντρα στο
Δάσος Μορέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου