Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις


Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε τις αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο, που κατατίθεται σήμερα στην Βουλή για ψήφιση.
Οι αλλαγές στις αρχικές ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου:
-Έκπτωση από τον φόρο κατά 20% των τόκων των στεγαστικών δανείων για πρώτη κατοικία, που ελήφθησαν από το 2009 και στο εξής.
- Σε ότι αφορά τη φορολογία των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να καθιερώσει υψηλό αφορολόγητο όριο στα επίπεδα πάνω από τα 50.000 ευρώ, ενώ ο φορολογικός συντελεστής 40% θα ισχύει για το τμήμα των αποζημιώσεων πάνω από 200.000 ευρώ.

Εντάσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με θέμα την φορολόγηση της εκκλησίας. Η πρόταση του αρχιεπισκόπου είναι η φορολόγηση των καθαρών εσόδων της εκκλησίας και όχι επί του συνόλου των εισπράξεων, όπως εμμένει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με επισήμανση του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) την τελευταία τριετία, πάνω από 2,5 εκατομμύρια οχήματα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνων.

Αεροσκάφος της βρετανικής βασιλικής πολεμικής αεροπορίας (RAF), του ακροβατικού σμήνος Red Arrows συγκρούστηκαν στον αέρα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης πάνω από το αεροδρόμιο στο Καστέλι, με αποτέλεσμα το ένα να πέσει και ο πιλότος του να τραυματιστεί ελαφρά. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου