Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ταξιάρχες (Μοφκίτσα) Ηλείας


Την Κυριακή 24/1/2010 στην Αίθουσα Συνελεύσεων της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας «Η Ολυμπιακή Πρόοδος» Εμμ. Μπενάκη 25 Αθήνα, έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ευχές για «Καλή Χρονιά».

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση με τη Συμμετοχή πολλών μελών του Συλλόγου. Στην έναρξη, από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Θόδωρο Ζήρο έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για το χρονικό διάστημα από 11/2/2008 μέχρι 31/12//2009.

Ακολούθησε η ανάγνωση της Οικονομικής Έκθεσης της απερχόμενης Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου για το ίδιο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης επί του Απολογισμού, της Έκθεσης και των προβλημάτων του χωριού.

Έπειτα διεξήχθησαν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη Νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου, τα οποία συνήλθαν σε συνεδρίαση και μετά από συζήτηση και ψηφοφορία, έκαναν την κατανομή των Αξιωμάτων στο Δ.Σ. και την Ε.Ε. και έχουν την κατωτέρω Σύνθεση:

Α. Διοικητικό Συμβούλιο:
1. Πρόεδρος: Παναγοπούλου Θεοδώρα, συζ. Θεοδώρου
2. Αντιπρόεδρος: Αγραπιδάς Αντώνιος του Νικολάου
3. Γραμματέας: Κατσάμπουλας Ματθαίος του Δημητρίου
4. Ταμίας: Κούτρος Γεώργιος του Χρήστου
5. Μέλος: Παναγοπούλου Κωνσταντίνα του Αναστασίου
6. Μέλος: Κόντος Ιωάννης του Θεοχάρους
7. Μέλος: Κούκιος Πέτρος του Παναγιώτου

Β. Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Πρόεδρος: Κούκιος Θεόδωρος του Παναγιώτου
2. Μέλος: Παναγόπουλος Περικλής του Γεωργίου
3. Μέλος: Μπαρτζελιώτης Φώτιος του Νικολάου

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, υπεσχέθη ότι θα συνεχίσει το έργο του προηγούμενου Δ.Σ., δουλεύοντας με πιο έντονους ρυθμούς, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν για το καλό του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου