Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τα Πρόσωπα της εβδομάδας


Το Όσκαρ δεν φέρνει την ευτυχία, μην σας πω την παίρνει κιόλας, όπως συνέβη με την Σάντρα Μπούλοκ

Δέκα μέρες πριν, κρατούσε το χρυσό αγαλματάκι που της απενεμήθη κι ευχαριστούσε τον άνδρα της, για την συμπαράσταση και την αγάπη του. Φαντάζομαι σήμερα θα του το πέταξε στο κεφάλι μόλις έμαθε ότι την απατά με ανερχόμενη μοντέλα. Αν ρωτάτε για την διάθεσή της βέβαια από τα ψηλά στα χαμηλά.

Χαμηλό πολύ χαμηλό ήταν το ύψος του, καθώς ήταν ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου, βάσει του βιβλίου Γκίνες, ο κινέζος Χι Πινγκπίνγκ, που πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών από επιπλοκές στην καρδιά.

Με την καρδιά μας γελάγαμε στις ταινίες που σκηνοθέτησε ο Πάνος Γλυκοφρύδης, τις περισσότερες με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο. Με την «Λάμψη στα μάτια» ταξίδεψε στα 80 του χρόνια «Στου ονείρου τα παιδιά», αφήνοντας τον μάταιο τούτο κόσμο.

Στον κόσμο και ειδικότερα στις γυναίκες που θα μείνουν άνεργες από την οικονομική κρίση, αφιέρωσε το βραβείο που πήρε ως καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς, η Χαρούλα Αλεξίου, ωραία φωνή και ωραία σαν άνθρωπος.

Έναν νέο άνθρωπο έσωσαν, ειδοποιώντας την αστυνομία, η δική μας Νία Βαρντάλος και η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, όταν διάβασαν στην ηλεκτρονική του σελίδα, βλέπε Facebook, ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Μόνο αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ο θάνατος της 32χρόνης ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι, που στις 21 Δεκεμβρίου του 2009 την βρήκαν νεκρή στο μπάνιο της. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έπαιρνε 400 χάπια την εβδομάδα και το ανακοίνωσαν σήμερα σχεδόν τέσσερεις μήνες μετά το συμβάν.

Το συμβάν με τον τραυματισμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου αγώνα με την Κιέβο, θα του στοιχίσει έξι μήνες αποχής από τα γήπεδα, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του ποδιού του, ανακοίνωσε ο γιατρός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου