Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ειδήσεις


Διπλή βομβιστική επίθεση στο Μετρό της Μόσχας

Τουλάχιστον 37 νεκροί και περισσότεροι από 70 τραυματίες, είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των δύο διαδοχικών βομβιστικών επιθέσεων στο μετρό της Μόσχας. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στις 07:56 στη στάση «Λιουμπιάνκα και 45 λεπτά αργότερα στη στάση «Παρκ Κουλτούρι». Το πρακτορείο Ria Novosti μετέδωσε ότι τις επιθέσεις πραγματοποίησαν οι «μαύρες χήρες», οι γυναίκες καμικάζι που έχουν δράσει και στο παρελθόν σε τρομοκρατικά χτυπήματα με τη σφραγίδα των Τσετσένων αυτονομιστών.
Με τη συμμετοχή 35 αρμοδίων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και τεσσάρων υπουργείων (Υγείας, Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης) πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, η συνάντηση εργασίας των φορέων και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης για το παιδί, την οποία διοργάνωσε το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο 67ο χλμ της Εθνικής οδού Τρίπολης –Αρχαίας Ολυμπίας, είχαν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του οδοστρώματος και το κλείσιμο της κυκλοφορίας στο Σταυροδρόμι Τροπαίων και στην Καρκαλού Αρκαδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή,
αναστέλλεται άμεσα από την πολιτεία κάθε χρηματοδότηση προς την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΑΕ, μέχρι να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, στη διάρκεια συνέντευξης με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. έδωσε στη δημοσιότητα τις αεροπορικές εταιρίες που επελέγησαν ύστερα από ανοικτό διαγωνισμό για την κάλυψη των 24 γραμμών προς νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της επικράτειας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου