4-5 τσιπούρες, 4-5 πράσα, 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1 ματσάκι μάραθο, 2 σκελίδες σκόρδο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ πελτέ, 1 κούπα ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε τις τσιπούρες και τις αλατίζετε.
Ψιλοκόβετε τα πράσα, το μάραθο και τα σκόρδα.
Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα, μαραίνετε τα πράσα, τα κρεμμυδάκια, προσθέτετε τον πελτέ διαλυμένο στον ζωμό λαχανικών, το σκόρδο, το μάραθο και το πιπέρι.
Βάζετε τα ψάρια πάνω στην σάλτσα και ψήνετε μέχρι να βράσουν οι τσιπούρες και να πιούν τα υγρά τους.
Καθαρίζετε τις τσιπούρες και τις αλατίζετε.
Ψιλοκόβετε τα πράσα, το μάραθο και τα σκόρδα.
Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα, μαραίνετε τα πράσα, τα κρεμμυδάκια, προσθέτετε τον πελτέ διαλυμένο στον ζωμό λαχανικών, το σκόρδο, το μάραθο και το πιπέρι.
Βάζετε τα ψάρια πάνω στην σάλτσα και ψήνετε μέχρι να βράσουν οι τσιπούρες και να πιούν τα υγρά τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου