Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Αρχικά γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-24, στα  δυτικά από 7-24, στα κεντρικά από 5-25, στα νότια από 9-22 και στα ανατολικά από 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις  παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 27/3
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα κεντρικά και βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου