Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-14, στα  δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 7-14, στα νότια από 10-15 και στα ανατολικά από 11-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και βαθμιαία τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 12/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Λίγα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου