Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-15, στα  δυτικά από 9-22, στα κεντρικά από 10-20, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλ

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 28/3
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και βαθμιαία στη νότια Ελλάδα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου