Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ορεινά με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-12, στα  δυτικά από 6-17, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια και ανατολικά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, μέχρι το απόγευμα και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 14/3
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανώς στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου