Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στο Ιόνιο και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Κατά τόπους παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-17, στα  δυτικά από 8-20, στα κεντρικά από 6-19, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες  νεφώσεις  τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 29/3
Γενικά αίθριος και στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου