Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, πιθανώς στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-14, στα  δυτικά από 6-18, στα κεντρικά από 6-17, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις  πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 15/3
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα δυτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στο Αιγαίο 6 και πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου