Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα  στα νοτιοανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 και βαθμιαία στα νότια 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-22, στα  δυτικά από 9-21, στα κεντρικά από 7-22, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 22/3
Στα κεντρικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά κυρίως στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου