Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια. Λίγα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-13, στα  δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 7-14, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις και βαθμιαία από το απόγευμα βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 13/3
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου