Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-15, στα  δυτικά από 5-18, στα κεντρικά από 3-17, στα νότια από 7-17 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με  τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-16 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 17/3
Γενικά αίθριος και στα βόρεια και ανατολικά παροδικές νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη μέχρι 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου