Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν και στα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στην Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-21, στα  δυτικά από 11-21, στα κεντρικά από 9-21, στα νότια από 13-18 και στα ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου. 

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 23/3
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου