Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-17, στα  δυτικά από 10-21, στα κεντρικά από 12-17, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις  στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 13-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 1/4
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες νεφώσεις  στην ανατολική και νότια χώρα, με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου