Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια και από το βράδυ στα βορειοανατολικά. Σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα..
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 και από το βράδυ 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-22, στα  δυτικά από 10-21, στα κεντρικά από 8-22, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα παροδικά αυξημένες αργά την νύχτα με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5-22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 31/3
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα νοτιοανατολικά πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5, στα ανατολικά 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου