Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο 6-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-13, στα  δυτικά από 8-16, στα κεντρικά από 8-16, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα. ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 11/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου