Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά και στα ορεινά -ημιορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -3 έως 10, στα δυτικά από 3-13, στα κεντρικά από 2-10, στα νότια από 8-13 και στα ανατολικά από 7-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και πρόσκαιρα το πρωί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/12 (Παραμονή Χριστουγέννων)
Λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.     

Πρόγνωση για Κυριακή 25/12 (Χριστούγεννα)
Αρχικά γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι βαθμιαία αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου