Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές, παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανότητα καταιγίδων στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5, στα πελάγη τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 11, στα δυτικά από 3-15, στα κεντρικά από 2-12, στα νότια από 9-12 και στα ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 27/12
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο από το μεσημέρι στα βόρεια με σταδιακή επέκταση στην υπόλοιπη χώρα με χιόνια στα ορεινά και από το μεσημέρι και στις ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου