Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα βόρεια με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και στα νοτιοανατολικά 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 8  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-14, στα δυτικά από 4-16, στα κεντρικά από 4-16, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Από το βράδυ τοπικές νεφώσεις με  πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ, με ενίσχυση από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το μεσημέρι, με πιθανότητα ασθενών βροχών, με πρόσκαιρη βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/12
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα  και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά και από το βράδυ στα πεδινά της κεντρικής και βόρεια χώρας. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου