Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στην ανατολική και νότια χώρα. Παγετός  στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικά ολικός. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 7-9 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 10 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί στα βόρεια από -6 έως 4, στα δυτικά από -5 έως 4, στα κεντρικά από-3 έως 7, στα νότια από 3-10 και στα ανατολικά από 4-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές κυρίως στα βόρεια και από το απόγευμα χιόνια και στο κέντρο της πόλης. Οι άνεμοι βόρειοι 6-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 και βαθμιαία 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-4 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 30/12
Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με χιονοπτώσεις τοπικά πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ισχυρός παγετός κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τοπικά στα βόρεια ολικός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου