Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ισχυρός στα βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5, στα ανατολικά 5-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7- 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από  -4 έως 9, στα δυτικά από 2-13, στα κεντρικά από 2-9, στα νότια από 6-11 και στα ανατολικά από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη (ενδεικτικό υψόμετρο 700 μ). Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/12
Γενικά αίθριος στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά και στα ορεινά -ημιορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου