Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, όπου στα ορεινά της θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 και πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 10, στα δυτικά από 2-15, στα κεντρικά από 4-10, στα νότια από 7-12 και στα ανατολικά από 7-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, ή χιονόνερο στα βόρεια και τα ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 25/12 (Χριστούγεννα)
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά  και στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου