Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός


Γενικά: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Παγετός  τοπικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 4-17, στα κεντρικά από 2-17, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 13/12
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις  στα ορεινά της βόρειας και πιθανόν της κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και βαθμιαία στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου