Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και τη Κρήτη και σταδιακά από το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια ή χιονόνερο στα ορεινά-ημιορεινά.
Παγετός τοπικά στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά το βράδυ και νωρίς το πρωί.  Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 10, στα δυτικά από -1 έως 15, στα κεντρικά από -3 έως 15, στα νότια από 2-14 και στα ανατολικά από 3-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις  παροδικά αυξημένες από το απόγευμα και από την νύχτα πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα πεδινά και από το βράδυ χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 2-4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
-1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 16/12
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Παγετός τοπικά στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου